Wednesday, October 29, 2014

Kui õpetaja Laura koosolekult tagasi jõudis, oli Anna lastega karude muinasjuttude kirjutamisega poole peal

Karude mäng
Elasid kolm last ja üks ema. Nad läksid jalutama. Ja ema ütles, et laps tuleks puu otsast alla. Laps tuli puu otsast alla ja lapsed läksid mängima. Karupoeg ütles, et ema ma leidsin palli. Ema ütles, et mine teistega mängima. Kusti ütles, et näe ma näen lindu puu otsas. Tupsik läks ehmatas linnu ära ja Kusti ütles, et ära tee. Karupoeg viskas palli õhku ja ehmatas uuesti linnu ära ja lind lendas minema. Karude muinasjutu lõpp. 




Neli karu
Elasid kord kaks pruuni ja neli hõbedast. Isa otsis süüa ja siis käisid jahil süüa otsimas. Isa ütles, et siin pole toitu ja liikusid edasi. Ja lõpuks nad leidsid toitu ja kui nad kõhu täis sõid, läksid karupojad koopasse magama. Isa läks toitu otsima ja nägi, et jahimehed on väljas. Igaks juhuks tõmbas puust ukse kinni, et lapsed viga ei saaks. Kui jahimehed olid ära läinud, siis isa läks rahulikult toitu otsima ja kui lapsed ärkasid, sõid kõhu täis ja läksid metsa mängima.


Jahimees ja karu
Elasid kord 3 karu. Nad läksid metsa süüa otsima. Aga nad kohtasid jahimeest, karu läks peitu koopasse. Üks karu leidis mustikaid ja ei jõudnud koopasse. Siis jahimehed läksid ära, karud läksid koopast ära. Üks karu leidis ühe linnu, aga üks karu tahtis temaga mängida, aga ei saanud.


No comments:

Post a Comment