Monday, May 22, 2023

"Meie loeme!"

Lõpusirgele jõudis Põhja-Tallinna lasteaedade lugemisprogramm "Meie loeme!", millest võttis osa kümme erinevat rühma Päikese, Pelguranna, Kolde ja Kalamaja lasteaiast. Meie lasteaiast osales lugemisprogrammis 6 rühma - Päikesepõrnikad, Päikesepesa, Päikesepõngerjad, Kullerkupp, Vikerkaar ja Päikesekilluke.

Kokku loeti ja kuulati oktoobrikuust aprilli lõpuni palju-palju erinevaid lasteraamatuid. 

Eilsel autasustamisel pälvis ülekaaluka võidu Päikesepõrnikate rühm, kes luges kokku 1325 raamatut. Teise koha saavutas Kullerkupp - loetud raamatuid 855 ja kolmanda koha Kalamaja Lasteaia Linavästrikute rühm, kes luges 769 raamatut.

Meie tublid lugejad Päikesepesa rühmast lugesid kokku 366 raamatut, Päikesekilluke 358 raamatut, Päikesepõngerjad 242 raamatut  ja Vikerkaare rühm 177 raamatut. 

Suurim iselugeja oli Päikesepõrnikate rühma Johannes, kes luges 172 raamatut ning enim raamatuid lugenud perekond oli 306 raamatuga Kullerkupu rühma Margareti pere.

Meie kõiki tublisid lugejaid saad vaadata siit: LINK

Täname kõiki osalenud rühmi ja nende õpetajaid (Karin, Merilin, Margit, Anna-Liisa, Annela, Merike, Piia, Mariza-Monika, Laura, Liili, Irina, Aet, Külli) ning lugemissõpradest perekondi, kes meie edukale osalemisele suure panuse andsid.

Eriline tänu Sulle, Anu Sepp, et Päikese lastele oma vahvate raamatukogutundide, raamatukastide ja lugemisprogrammiga palju rõõmu tood ning lugemishuvi üleval hoiad!

Võidukad Päikesepõrnikad

                                                                                              Päikesepesa

Päikesekilluke
Päikesepõngerjad
Vikerkaar
Kullerkupp
Keskel "Enim lugenud pere" võitja
Auhindade eest hoolitsesid ajakiri Täheke, kirjastus Päike ja Pilv,
savikoda Teine Kodu, Eesti Noorsooteater ning Tartu Mänguasjamuuseum.
Kertu Sillaste tutvustab raamatut "Vanataadi kinnas"
Õpetajate preemia 

No comments:

Post a Comment